​Aantrekkelijke acties bij Fuji Sushi & Grill in Assen

Gepubliceerd:
Assen - Voor degene die het nog niet weten: het nieuwe Japanse restaurant Fuji Sushi & Grill opende in mei dit jaar aan De Weierspoort in Assen.
vorige
  • © Eigen foto
    © Eigen foto
  • © Eigen foto
    © Eigen foto
volgende

Sinds de opening heeft het restaurant veel positieve reacties ontvangen van hun gasten. De keuken serveert Japanse specialiteiten waarbij de smaakbeleving centraal staat. Goed en lekker eten in een fraai Oosters ingericht restaurant. Niet alleen serveert de keuken uw diner, maar ook voor de lunch is dit een ideale plek. Het restaurant is gelegen aan het Koopmansplein in het centrum van hartje Assen. Dus de perfecte plek om even bij te komen na een dagje winkelen of voor een gezellig avondje uit. 

Ook thuis genieten

Niet alleen in het restaurant maar ook thuis kunt u van de heerlijke sushi van Fuji genieten. Op het afhaalmenu staan verschillende sushi- en makisets, ook is er een wisselend maandmenu voor twee personen bestaande uit sushi, warme en koude gerechten.

Momenteel is Fuji zes dagen per week geopend. Maar vanaf 1 september gaat de keuken ook op dinsdag open om de gasten die juist dinsdags graag een hapje willen eten, niet teleur te hoeven stellen. Voor de lunch kan men van 12.00 tot 16.00 uur terecht en vanaf 16.00 uur staan de koks klaar om het diner te bereiden.

Jarig? Fuji trakteert

Speciaal voor de jarigen bedacht het team van Fuji een leuke actie. Ben je jarig, en kom je met minimaal vier andere volwassenen of kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar dineren, dan eet je als jarige gratis. Deze actie is alleen op de dag zelf geldig op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Mocht je tussen nu en 1 september op een dinsdag jarig zijn en je wilt van deze actie gebruik maken kun je op de maandag ervoor of de woensdag er na komen eten. Wil je gebruik maken van deze actie, vermeldt het dan alvast bij de reservering.

Zomeractie

Na de succesvolle openingsactie in mei/juni heeft Fuji voor de komende zomerperiode ook een leuke actie bedacht. Van 20 juli tot en met 23 september betalen gasten die komen dineren op een doordeweekse dag slechts 22,50 euro in plaats van 25,50. Kom je in de weekenden dan betaal je 25,50 in plaats van 28,50. Deze prijzen zijn exclusief drankjes.

Het team van Fuji heet u graag van harte welkom in restaurant Fuji aan De Weierspoort in Assen.