3 simpele oplossingen voor haardhout opslag in huis

(Advertorial)
Gepubliceerd:
Geen zin om de kou in te moeten om je haardhout te pakken? Het is best fijn om een opslag binnenshuis hebben. Je haardhout blijft beter droog dan bij een buitenopslag. En je kunt lekker behaaglijk binnen blijven.
vorige
 • © 123hout.nl
  © 123hout.nl
 • © 123hout.nl
  © 123hout.nl
 • © 123hout.nl
  © 123hout.nl
volgende

In dit artikel nemen we je mee op tour door mogelijkheden van haardhout opslag binnenshuis. Zo simpel mogelijk. Geen dure, luxe design meubelen om je haardhout in op te bergen. Nee, gewoon stijlvol en functioneel met behoud van de inhoud van je portemonnee.

Chique en betaalbaar

Ben jij degene thuis met de creatieve geest? Met een beetje fantasie kun je echt al met minimale middelen een toffe opslag in huis realiseren. Zoals in de eerste afbeelding. Dat ziet er best chique uit toch? Dit kastje kun je voor een fijn prijsje aanschaffen bij de IKEA. Door de kast aan te kleden met verschillende vaasjes, krijg je een gezellige huiselijke sfeer en is het niet sec een opslagkast.

Bijzonder functioneel

Waarom geen steekwagen als opslag? En dan bedoelen we uiteraard niet de ‘standaard’ steekwagen van aluminium en met een open geraamte. Maar zo eentje zoals in de tweede afbeelding. Super handig! Het is makkelijk verplaatsbaar, je kunt hem naar de deur rollen om het hout in te laden als je nieuwe hebt gehaald en je kunt hem te allen tijde verplaatsen. Deze opslag zal in huis in ieder geval nooit vervelen.

Goed bedacht en gratis

Slim! Soms heb je helemaal geen kast of voorwerp nodig om je haardhout in op te slaan. Maar door vernuftig gebruik van de ruimte kun je zonder middelen een opslag maken: Als je door de houtvoorraad heen bent, is er ook geen kast of voorwerp dat de ruimte in de kamer in beslag houdt. Het enige dat je moet doen is vooraf slim nadenken over de indeling van de kamer en of er een mogelijkheid is om een dusdanige opslag te maken, zoals in voorbeeld drie.

Leg je toch liever buiten een voorraad aan?

Voor 80 euro koop je al een haardhout opslag bij de bouwmarkt. Je bent dan vaak wel gebonden aan de standaardafmetingen. Afhankelijk van de hoeveelheid haardhout dat je stookt, kun je het formaat bepalen. Naast formaat, speelt ook de vorm een rol. De standaard opslag is een grote wandkast met overkapping maar er bestaan ook tuin- of loungetafels waarin brandhout kan worden bewaard.

Advies nodig?

Leg je voor het eerst een voorraad haardhout aan of ben je misschien bezig met het herinrichten van huis of tuin? Bij 123hout geven wij  graag advies over openhaardhout. 123hout.nl is opgericht vanuit het perspectief van onze klanten. Met onze heldere en simpele 123-formule doen wij er alles aan om het onze klanten naar hun zin te maken. Ons bedrijf is ontstaan vanuit de passie voor on product: wij zijn allen grootverbruiker en kennen het product als geen ander. Wij denken graag mee! Neem gerust contact met ons op voor ideeën of tips.

 • Het allerzachtste textiel voor de mooiste autoglans

  (Advertorial) Gepubliceerd: 18 februari 2018 15:50 Assen - Niels Autowas is druk bezig met het plaatsen van een tweede wasstraat aan de Balkengracht 4 in Assen. De eerste contouren zijn al zichtbaar. ‘Het is een heel project en we zijn ook nog lang niet klaar,’ legt Niels uit. Lees verder
 • Een sportschool die past in jouw dagelijks leven

  (Advertorial) Gepubliceerd: 15 februari 2018 18:35 Assen - ‘Wij hopen dat Kloosterveste met de komst van onze sportschool nog sportiever en gezelliger wordt’, aldus Rutger Brakel en Martin van Kralingen van ProFit Gym. Lees verder
 • Onderschat de gevolgen van een inbraak niet

  (Advertorial) Gepubliceerd: 20 februari 2018 16:15 Het duurt nog even, maar vanaf 1 mei 2018 gaan voor de zevende keer de Nationale Inbraakpreventie Weken van start. Deze weken worden twee keer per jaar gehouden, in mei en in november. Lees verder
 • Mobile Phone Center doet meer dan telefonie

  (Advertorial) Gepubliceerd: 15 februari 2018 16:27 Assen – ‘Weet je wat het belangrijkste is? Dat klanten een eerlijk advies krijgen’, lacht Hussein Alkubaisi. Zijn zaak Mobile Phone Center zit inmiddels twee jaar in de Rolderstraat in Assen. In de ruim opgezette winkel aan de lopen klanten af en aan. Lees verder