Diepte en sfeer met een weefgordijn

(Advertorial)
Gepubliceerd:
Assen – Tientallen gordijnen en vloeren. Je vindt bij Dideco op de woonetage in Vanderveen verschillende raamdecoratie en service met een grote glimlach en een warm onthaal.
vorige
  • © Dideco
    © Dideco
  • Weefgordijnen - © avast.com
    Weefgordijnen - © avast.com
volgende

Op de gezellige woonafdeling in Assen kom je ogen te kort. ‘Je ontdekt hier alles rondom sfeervol wonen. Bij Dideco blinken we natuurlijk uit in alles voor het interieur. En dat allemaal verrassend betaalbaar!’ aldus Coby Kroezen.

In de showroom is ruime keuze uit verschillende interieurstijlen. ‘Ik vind het belangrijk dat de beleving van kleuren en stoffen naar voren komt. Wij zorgen dat we goed aanvoelen wat de klant precies wil. Wij gaan voor een thuis creëren. Daarom kijken we wel naar trends, maar beseffen ook dat een trend soms helemaal niet iets is wat de klant wil. Op deze manier geven we eerlijk advies en richten ons op hetgeen dat bij de klant past. Alles mag, niks hoeft. Die stap extra rondom service, van winkel tot het leveren in huis, zetten we graag.’

Familiebedrijf Dideco

En met ‘we’ doelt Coby op haar man en zoon. Dideco is namelijk een echt familiebedrijf. Zelfs de namen van de zoon en dochter van Coby komen terug in de naam, een samenvoeging van Dioni, Desley en Coby.  ‘We doen het echt samen, van advies, opmeten en leggen.’ Bij Dideco vinden ze het belangrijk dat de beleving van kleuren en stoffen naar voren komt. ‘Maar we doen meer dan alleen de aankleding. Zo hebben we ook een collectie aan mooie fauteuils die zowel op maat, kleur en stof aan de wensen van onze klant kan worden aangepast.’

Weefgordijnen: Strak en sfeervol

Nieuw bij Dideco zijn de weefgordijnen van Toppoint. ‘Een gewoon gordijn wordt vaak met een gewone plooi in het kozijn gehangen. Een weefgordijn geeft meer diepte, toen ik het voor het eerst zag vond ik het meteen prachtig. Het is eigenlijk heel strak en super sfeervol.’ Het kwaliteitsmerk biedt een ruime keuze in patronen en kleuren. Van 12 februari tot en met 12 maart geeft Dideco 20 procent korting op alle raamdecoratie en gordijnen van Toppoint.

Dideco vind je op de tweede etage van Warenhuis Vanderveen in Assen. Voor meer informatie ga je naar www.dideco.nl.