Dubbel verlies teams Sudosa-Desto

Gepubliceerd:
Assen – Zowel de mannen als de vrouwen van Sudosa-Desto hebben zaterdagavond hun wedstrijden verloren in de eerste divisie.
vorige
  • © Sudosa-Desto
    © Sudosa-Desto
volgende

De volleybalmannen – nummer drie van de ranglijst - gingen in Soest in vijf sets ten onder tegen de nummer tien, Sovoco. De Asser formatie leverde de eerste set in met 25-18, maar kwam vervolgens in de daaropvolgende twee sets sterk terug: 17-25 en 9-25.

De vierde was met 25-23 echter weer voor Sovoco, waarna een vijfde set de beslissing moest brengen. Sudosa-Desto knokte voor wat het waard was, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen: 19-17. En leverde tot overmaat van ramp de derde plaats op de ranglijst in bij Set-Up ’65.

Vrouwen

De vrouwen van Sudosa-Desto, eveneens op een derde plek in de eerste divisie, ging onderuit bij Zwolle. De eerste set werd door de Asser formatie verloren met 25-22, de tweede set werd gewonnen met 19-25.

De derde set moest Sudosa-Desto ruim inleveren (25-15), de vierde doorgang ging weer naar de gasten: 18-25. Ook hier dus een vijfde en beslissende set, waarin Sudosa-Desto toch duidelijk haar meerdere moest erkennen in de thuisploeg: 15-9.