Open dag bij Hockey Vereniging Assen

Gepubliceerd:
Assen - Hockey Vereniging Assen (HVA) houdt zaterdag 17 maart een open dag. Jongens, meisjes en volwassenen kunnen kennismaken met de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey.
vorige
  • © Meint Brookman
    © Meint Brookman
volgende

Op deze dag zijn veel vrijwilligers aanwezig die je kunnen vertellen over de sport en over de club. De open dag is een unieke kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Je kunt plaatsnemen op onze tribune om een competitiewedstrijd te kijken of je komt zelf in actie. De vereniging geeft namelijk ook een leuke clinic, dus kom in sportkleding en doe mee.

Over HVA

HVA is opgericht in 1919 en is de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie waar een modern clubhuis is gebouwd en drie hockeyvelden zijn aangelegd. De verhuizing naar de nieuwe locatie past bij de ambitie van de Asser vereniging om te groeien en inspanningen van de gemeente Assen om te investeren in sportieve en gezonde jeugd in een groeiende gemeente. HVA telt op dit moment 600 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen. Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl.

Datum: zaterdag 17 maart 2018

 van 14.00 - 16.00 uur

 aan de Mien Ruysweg 3 in Assen