GasTerra Ladiesrun Groningen start inschrijving op Valentijnsdag

Gepubliceerd:
Regio - Vanaf 14 februari (Valentijnsdag) kunnen sportieve dames zich weer inschrijven voor de elfde editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen die op zondag 10 juni plaatsvindt. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement voor vrouwen kunnen deelneemsters in actie komen tegen borstkanker door mee te doen aan de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km loop.
vorige
  • ©
    ©
volgende

Net als vorig jaar zal de Vismarkt weer worden omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende standjes. Vanaf hier starten de verschillende onderdelen waarbij het parcours van de 5 km, 7,5 km en 10 km ook dit jaar weer door het groene Noorderplantsoen voert. ‘We hebben vorig jaar het parcours aangepast om het evenement nóg leuker te maken voor de deelneemsters en de toeschouwers. En dat is gelukt, want we hebben hier veel positieve reacties op gekregen’, zegt Elske Dijkstra, organisator van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Alle afstanden finisheden wederom op de Vismarkt.

Business Run

Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met medewerksters of relaties willen lopen, biedt de organisatie de Business Run 5 km aan. Om het nog toegankelijker te maken kunnen bedrijven dit jaar al inschrijven vanaf 2 personen. De eindtijden worden individueel geregistreerd.

Pink Ribbon

Ook tijdens de elfde editie van hét ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor stichting Pink Ribbon. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. Inschrijven kan vanaf 14 februari (Valentijnsdag) via www.ladiesrungroningen.nl.