Familiebericht plaatsen

Familieberichten voor deze krant kunnen worden opgegeven tot dinsdagmiddag 17.00 uur. Uw familiebericht wordt geplaatst in de Asser Courant en op familieberichten.nl.

Het familiebericht kunt u opgeven via:

In vier eenvoudige stappen uw advertentie maken en plaatsen (geen productiekosten)
(productiekosten: 15 euro per advertentie)
(productiekosten: 15 euro per advertentie)
We zijn niet aansprakelijk voor fouten in advertenties ontstaan door slecht leesbaar aangeleverde teksten of telefonisch opgegeven advertenties.

Plaats een overlijdensadvertentie in de krant

Maak van een overlijdensadvertentie een mooi eerbetoon. Met familieberichten.nl ontwerpt en plaatst u eenvoudig een overlijdensbericht in de lokale krant. familieberichten.nl/krant

Online herdenkplek

Met familieberichten.nl maakt u eenvoudig een online herdenkplek voor u ontvallen dierbare om een blijvende, waardige herinnering te maken voor later. Want dierbaren herinneren doet u samen. Een online herdenkingsplek is de manier om alle herinneringen samen te laten komen en delen met familieleden, vrienden en kennissen. Zo heeft u alle herinneringen, condoleances en reacties handig op één plek en kunt u ze gemakkelijk om zetten naar een tastbaar herinneringsboek. De voordelen op een rijtjes:

  • Alle informatie over het afscheid bij elkaar
  • Samen hele mooie herinneringen delen
  • Eenvoudig, overzichtelijk en veilig in eigen beheer
  • Condoleances, biografie en herinneringen (van gedichten tot foto’s, van video’s tot quotes) op één plek
  • Gemakkelijk om te zetten naar een tastbaar herinneringsboek.

Direct een herdenkingsplek openen? familieberichten.nl/herdenkplek


Vind een overlijdensbericht in de grootste database

Op Famileberichten.nl kunt u ook zoeken naar een overlijdensbericht. Met ruim 350.000 overlijdensberichten zoekt u in de grootste database van Nederland. Hier kunt u direct zoeken

Familieberichten.nl is initiatief van Koninklijke Boom uitgevers (opgericht in 1841), de vertrouwde bron voor alle familieberichten in Nederland.