Redactie, adverteren en bezorging


Redactie

Asser Courant volgt het nieuws in de gemeente Assen en omgeving

Goede nieuwstip? Laat het de redactie weten! Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer of e-mailadres om de redactie de gelegenheid te bieden contact op te nemen voor aanvullende vragen of om de tip te controleren. Wanneer u foto’s meestuurt dient het auteursrecht bij de inzender te berusten. Inzender vrijwaart NDC mediagroep voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende worden ingezonden. Foto’s zonder vermelding van de maker/fotograaf worden door NDC mediagroep niet geplaatst.

Redacteur: Robbert Willemsen:
T: 06-46 979 189 of 088-800 4111
E: assercourant@ndcmediagroep.nl
WhatsApp: 06-57 515 176

Adverteren

Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep.

Bezorging

Asser Courant wordt verspreid in Assen en Loon.

Afgiftepunten - U kunt hier zelf de krant ophalen:

Assen:
VVV, Marktstraat 8-10
AH XL, Triade 14
Bonte Wever, Stadsbroek 17
Groenrijk, Hoofdvaartsweg 104
Gemeentehuis
AH Scharmbarg
Praxis, C. Van Gorcumstraat 1

Bezorgklacht Asser Courant

U kunt een klacht indienen over Asser Courant als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein, dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval de digitale versie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen.

Lees hier onze Privacy Statement.