Workshop Bach Koralen en zangimprovisatie

Gepubliceerd:
Assen - Voor gepassioneerde en geoefende zangers is er op 15 september Assen (Adventskerk) en 10 november Drachten (Doopsgezinde kerk) de Bach Koralen Dag.
vorige
  • 0 - © Pixabay
    0 - © Pixabay
volgende

Deze dag is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met zang en noten kunnen lezen. De Bach Koralen Dag duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Liefhebbers van Bach, maar ook van klassieke muziek in het algemeen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Gezamenlijk ondervinden de deelnemers de genialiteit van Bach. Niet-zangers die graag meer willen weten van de muziek van Bach zijn ook welkom om te komen luisteren.

Beginnende zangers

Voor geïnteresseerde en gemotiveerde beginnende zangers organiseert de Nederlandse Bach Academie de Zangimprovisatiedag. Tijdens deze dag ontwikkelen deelnemers hun zangtalent en ontmoeten ze inspirerende mensen die dezelfde passie delen. De Nederlandse Bach Academie wil met deze introductiedagen improvisatie voor zangers het experiment aangaan om met zangers in meerstemmig koorverband te improviseren en door gerichte opdrachten ter plekke hele composities te creëren.

De dagen zijn op 8 september in Sneek (Zuiderkerk) en 3 november in Westerbork (Stefanuskerk) en duren van 11.00 tot 16.00 uur.

Cadeautje

Wie zich voor één van de workshopdagen aanmeldt met twee personen of meer krijgt een kaartje naar keuze voor Muzikaal Vuurwerk cadeau.

Het eerste vernieuwde concert van de Nederlandse Bach Academie op 13 oktober in Coevorden en 14 oktober in Veenhuizen en Leeuwarden.