Zorg-Vrij-Festival voor Kika in Papenvoort

Gepubliceerd:
Papenvoort - Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor het Zorg-Vrij-Festival op 29 en 30 september zijn in volle gang.
vorige
  • 0 - ©
    0 - ©
volgende

Het evenement voor Kika wordt gehouden op Landgoed Maria Hoeve in Papenvoort. Eigenaar Hendrik Entjes stelt dit stuk bos met natuurcamping ter beschikking. Een aantal leden van Kunstenaarscollectief stichting De Draad uit Tjuchem en stichting Totum Performance Group uit Delfzijl neemt de organisatie voor hun rekening.

Twee dagen

Het wordt een gratis festival met live muziek, braderie en kunstmarkt, activiteiten voor kinderen, straattheater, kindervoorstelling, horeca, veiling van kunstwerken en tal van verrassingen. Twee dagen vol vermaak voor patiëntjes, broertjes en zusjes, familieleden en vrienden van kinderen met kanker en volwassenen met een groot hart. De gehele opbrengst van het festival wordt gedoneerd aan stichting Kika; kinderen kankervrij.

Hulp nodig

Een aantal muzikanten, theatermensen, een clown, het Veenkoloniaalmuseum uit Veendam en stichting Aeolus uit Farmsum hebben al belangeloos hun medewerking toegezegd.

Maar de organisatie is ook op zoek naar sponsors die dit initiatief willen ondersteunen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom om mee te helpen het festival op poten te zetten en muzikanten, clowns, theaterdieren, kunstenaars en marktdeelnemers die mee willen doen kunnen contact opnemen via: zorgvrijfestival@hotmail.com.

Meer informatie is te vinden op www.mariahoeve-papenvoort.nl/nieuws/ en op de Facebookpagina van het Zorg Vrij Festival.