Muntverkoop Preuvenement Assen start 13 augustus

Gepubliceerd:
Assen - Op 13 augustus gaat de voorverkoop van consumptiemuntjes voor Preuvenement Assen van start. Het evenement vindt plaats op 25 en 26 augustus in de Gouverneurstuin in Assen. Er worden 10.000 muntjes verkocht, en op is op.
vorige
  • 0 - © Sake Elzinga.
    0 - © Sake Elzinga.
volgende

Op twee podia is een grote verscheidenheid aan artiesten te zien en op De Brink in Assen worden een openluchtbioscoop en –theater opgetrokken. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Het programma start op beide dagen om 13.00 en eindigt in de avonduren.

Culinair en cultureel

Het Preuvenement Assen biedt haar bezoekers een voorproefje van het komende culinaire en culturele seizoen. De deelnemende restaurants serveren bijzondere gerechten die komend jaar op de menukaart staan of gerechten die de filosofie van het restaurant uitstralen. Ondertussen maken de vele culturele instanties in Assen het programma voor komend seizoen bekend. Kortom; met een drankje in de ene hand en een hapje in de andere kunnen de bezoekers genieten van allerlei acts van formaat, zoals Anneke van Giersbergen, Joris Linssen & Caramba, Lisa Loïs (allen zijn komend seizoen te zien in De Nieuwe Kolk), Son Mieux, Handsome Poets en nog veel meer. De drankjes en hapjes worden op het Preuvenement betaald met consumptiemuntjes, en daarop geldt vanaf 13 augustus een flinke korting.

Leuk voordeel

De consumptiemuntjes kosten tijdens het Preuvenement zelf 1,25 euro per stuk of 10 euro voor 9 muntjes, in de voorverkoop kosten ze maar 1 euro. De voorverkoop vindt plaats in de VVV in Assen (Markstraat 8 – 10). Op het Preuvenement zelf kunnen muntjes dit jaar bij alle kassa’s met de PIN worden afgerekend.

De entree is gratis.