Fiets nog in oude fietsenstalling station Assen? Laatste dag!

Gepubliceerd:
Assen – Bezitters van fietsen, die hun karretje nog in de oude fietsenstalling bij station Assen hebben staan, doen er goed aan zondag hun tweewieler op te halen.
vorige
  • Er staan zondag nog behoorlijk wat fietsen in de oude stalling.  - © Hans Boelens
    Er staan zondag nog behoorlijk wat fietsen in de oude stalling. - © Hans Boelens
volgende

Het is namelijk de laatste dag dat de fiets er mag staan. Afgelopen maandag opende de fietsenstalling onder het nieuwe stationsgebouw haar deuren. De gemeente Assen heeft mensen, die hun fiets nog in de oude rekken hadden staan, een week de tijd gegeven die fiets daar weg te halen.

De termijn loopt zondag af. Vanaf maandag begint de gemeente met het verwijderen van de fietsen die er  nog staan. En dat zijn er, getuige de foto die Hans Boelens zondag nam, nog behoorlijk wat.

Opslag

Verwijderde fietsen komen tenminste 13 weken terecht in de gemeentelijke opslag. Wie zijn of haar fiets dan alsnog terug wil hebben, moet contact opnemen met Bicicletteria via telefoonnummer 0592 311342. Als de fiets aanwezig is, moet men 25 euro verwijderingskosten betalen op het stadhuis in Assen. Men kan hier alleen betalen met uw pinpas.

Na betaling kunnen eigenaren de fiets ophalen bij Bicicletteria, die is gevestigd onder de parkeergarage aan het Mercuriusplein 211. Hiervoor moet men het betalingsbewijs en de fietssleutel meenemen.