Groot pokertoernooi in Van der Valk in Assen

Gepubliceerd:
Assen – In het Van der Valk Hotel in Assen kunnen spelers op zaterdag 26 mei meedoen aan het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series.
vorige
  • © Aangeleverde foto
    © Aangeleverde foto
volgende

Het gaat om een recreatief pokertoernooi dat start is om 16.00. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven. Er wordt niet om geld gespeeld en de organisatie richt zich op recreatieve spelers.

Bij dit pokerkampioenschap komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale.

Beste pokerspeler van Nederland

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi.

Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee. Met een beetje basiskennis van de pokerregels kan men al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels.

De Poker Series, zo laat de organisatie weten, is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren.

Ambassadeur

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al 20.000 euro en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim 15.000 euro tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino.

Voor meer informatie:  https://www.pokeren.nl/poker-series-assen

Er is ook een evenementenpagina op Facebook waar men kan laten weten interesse te hebben in het toernooi en direct pokervrienden kan uitnodigen: https://www.facebook.com/events/148605119154869/