Stage4Media Assen zoekt 30 spelers voor afscheidsmusical

Gepubliceerd:
Assen - Stage4Media, gevestigd in Assen, komt met een landelijke afscheidsmusical: ‘De Bende Van Groep 8’ voor basisscholen.
vorige
  • © Bende van Groep 8
    © Bende van Groep 8
volgende

Voor het produceren van deze musical wordt er een auditie gehouden voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar. Maar liefst 30 spelers zijn er nodig om de musical op te voeren.

Deze afscheidsmusical ‘De Bende Van Groep 8’ FAKE HOLIDAY! wordt gefilmd en als mediabestand bijgevoegd aan het pakket die voor verkoop aangeboden wordt aan basisscholen. Dus: kan jij toneelspelen, dansen, zingen of van alles een beetje? Twijfel dan niet en meld je zo snel mogelijk aan!

Nieuw

Stage4Media is nieuw in Assen en ontstaan door een samenwerking van twee vakmensen met passie; Glenda Nijland van Stage1 en Abdet Warkor van Studio4media. In het nieuwe bedrijf worden onder meer afscheidsmusicals geproduceerd en lespakketten op het gebied van muziek, beweging en theater voor leerlingen in het basisonderwijs.

Inschrijven voor de auditie kan tot zaterdag 19 mei.

Auditie: zaterdag 26 mei. Meer informatie op: www.Stage4Media.nl. Inschrijfformulier: http://www.stage4media.nl/Inschrijfformulier-Auditie-De-bende-van-groep-8/