DJ talent treedt op tijdens selectieronde Kunstbende in Podium Zuidhaege Assen

Gepubliceerd:
Assen – Op vrijdag 16 maart om 19:00 vindt de tweede selectieronde DJ van Kunstbende Drenthe plaats in Podium Zuidhaege te Assen. Acht DJ’s gaan in Assen de strijd aan voor een plek in de voorronde van Kunstbende Drenthe 2018.
vorige
  • Kunstbende Drenthe - © Richard Broekhuijzen
    Kunstbende Drenthe - © Richard Broekhuijzen
volgende

Selectierondes

Afgelopen vrijdag wist DJ PIM V (Pim Verhaar) zich al te plaatsen voor de voorronde tijdens de eerste selectieronde in Café de Zwetser in Emmen. In totaal zijn er nu nog 13 DJ’s uit Drenthe in de race om op de voorronde mee te doen. De DJ’s bewijzen zich voor het publiek en de kritische jury, bestaande uit Robin Akollo (DJ Akki), Onur Abrahams (DJ bij GuerillaCrew) en Miguell Kaidel. Naast een deelname aan de voorronde mogen zij onder andere ook optreden op Bevrijdingsfestival Assen.

Voorronde Kunstbende

Op zaterdag 24 maart vindt de 28e editie van Kunstbende Drenthe plaats in DNK (De Nieuwe Kolk) te Assen. Hier laten jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar hun talenten zien voor de jury. Er zijn acht verschillende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. De winnaars van Kunstbende Drenthe mogen samen met  de winnaars uit andere regio’s meedingen naar de hoofdprijs tijdens de landelijke finale van Kunstbende in Amsterdam. De coördinatie en organisatie van Kunstbende Drenthe is in handen van het ICO.