Tiny House bekijken? Vandaag op het Koopmansplein in Assen

Gepubliceerd:
Assen – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen gaat Bouwend Nederland diverse gemeenten langs met Tiny Houses. Maandag staat een exemplaar op het Koopmansplein in Assen.
vorige
  • © Bouwend Nederland
    © Bouwend Nederland
volgende

Bouwend Nederland doet dat samen met De Groot Vroomshoop en Finch Buildings. Doel is onder meer mensen te laten zien welke voordelen een Tiny House heeft.

Bouwend Nederland heeft diverse thema’s verbonden aan de presentatie. Een andere manier van de keuze maken voor en het gebruik van woningen en het duurzaam bouwen van een Tiny House op een minimale ruimte (25 vierkante meter) met hout, zonnepanelen en zonder gas. Daarnaast wijst Bouwend Nederland op de werkgelegenheid in de bouw en hoeveel soorten werkzaamheden er bijvoorbeeld nodig zijn om een Tiny House te bouwen.

Havenkwartier

In Assen zijn Tiny Houses momenteel een actueel onderwerp omdat de gemeente de mogelijkheid en haalbaarheid bekijkt van het realiseren van Tiny Houses in het Havenkwartier.

Wie zo’n compacte woning van dichtbij én van binnen wil zien, Bouwend Nederland staat maandagmiddag nog van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur op het Koopmansplein.