'Onze dochters en zonen moeten ’s avonds veilig over straat kunnen.'

(Advertorial)
Gepubliceerd:
Mijn naam is Bert Homan inwoner van het centrum in Assen. Ik sta op plek 4 bij de VVD Assen. Met elkaar wonen we in een stad die nu en in de toekomst leefbaar moet blijven.
vorige
  • © VVD Assen
    © VVD Assen
volgende

Ik ben de trotse vader van 2 volwassen kinderen en wil in een Assen leven waar iedereen mee doet: jong, oud, man, vrouw. Ongeacht ras, geaardheid, afkomst, etc.  Dat is sociale rechtvaardigheid voor mij. Wij zorgen dat iedereen mee doet op haar of zijn manier.

Met elkaar wonen we in een stad die nu en in de toekomst leefbaar moet blijven. Daarom is het belangrijk actief te werken aan zuinig omgaan met energie en water. Wek energie op met zonnepanelen.

Vele daken zijn nog onbenut en ook op de grond is er genoeg ruimte voor zonneparken. Geen windmolens in ons landschap en familiestad. Niet eindeloos nadenken en onderzoeken, nu aanpakken en alles uit de kast halen.

Dan blijft Assen een mooie stad. Met leefbare wijken die schoon, heel en veilig zijn. Onze dochters en zonen moeten ’s avonds veilig over straat kunnen.  Daar wil ik me voor inzetten de komende jaren.

Wilt u ook leven in een mooie stad,
stem 21 maart VVD Assen.