Driftige doedag in Grolloo

Gepubliceerd:
Grolloo - De ouders van OBS De Drift in Grolloo komen 14 februari in actie voor het primaire onderwijs. Ze willen voorkomen dat de stakingsdag ten koste gaat van ouders en kinderen van OBS De Drift uit Grolloo en Schoonloo.
vorige
  • . - © Boom regionale uitgevers
    . - © Boom regionale uitgevers
volgende

De ouders willen zich inzetten voor goed onderwijs voor hun kinderen, Daarom bieden ze deze stakingsdag een alternatief lesprogramma aan in het Markehuis. Groepen 1 en 2 hebben een programma in de Berenkuil. Groepen 3 en 4 krijgen een les over de Rabobank, Veiligheid & Brandweer en daarna een programma in de Berenkuil.

Voor de groepen 5,6,7 en 8 staat er een programma klaar waarin de geschiedenis van Grolloo en Schoonloo voorbij komt. Daarnaast een les over sparen en uitgeven, veiligheid en brand en sporten en spelen.

De begeleiding is deze dag in handen van een aantal ouders in samenwerking met het geschoolde personeel van KDV Bij Ot & Sien. Daarnaast met medewerking van Bas Luinge, Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Brandweer Rolde, Landgoed De Berenkuil, Kdv Bij Ot & Sien, Markehuis en vele anderen.