​Midwinterhoornblazers op Landgoed Valkenstijn Assen-Oost

Gepubliceerd:
Assen - De winter staat voor de deur. Dit is voor de stichting Valkenstijn in Assen-Oost reden om vrijdag 21 december weer een midwinter-bijeenkomst te geven met echte midwinterhoornblazers.
vorige
  • © Eigen foto
    © Eigen foto
volgende

Valkenstijn is een mooi landgoed in de wijk Assen-Oost. De prachtige natuurlijke omgeving bevat veel geschiedenis. Een aantal betrokken Assenaren verzorgt het landgoed. Ze zorgen daarmee dat de omvangrijke geschiedenis zichtbaar blijft en natuur in al zijn pracht kan schitteren. Deze groengroep werkt om de twee weken op de vrijdagochtend.

Met het midwinter-evenement zet de stichting de vrijwilligers graag even in het (winter)zonnetje. ‘Want dankzij de inzet van deze betrokken mensen houden we het landgoed mooi voor alle bezoekers. Er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door veel mensen van binnen- en buiten Assen-Oost.’

Wie wil komen kijken, zich aan wil melden voor de groengroep, vriend wil worden van Valkenstijn voor 10 euro per jaar, of gewoon even langs wil komen: Dat kan. Op vrijdag 21 december is iedereen welkom van 11.00 tot 12.00 uur op de huisplaats.

Meer weten over Valkenstijn en zijn geschiedenis? Kijk dan op www.landgoedvalkenstijn.nl