Nationale Ouderendag in Assen in teken van ‘Meer bewegen voor ouderen’

Gepubliceerd:
Assen – In verschillende wijken in Assen schenkt Vaart Welzijn begin oktober middels ‘Meer bewegen voor ouderen’ aandacht aan de Nationale Ouderendag.
vorige
  • © Vaart Welzijn
    © Vaart Welzijn
volgende

Ook dit jaar wordt de Nationale Ouderendag op 5 oktober gevierd door het Nationaal Ouderenfonds. Zo ook in Assen. Daarom is er in de voorafgaande week - 1 tot en met 5 oktober - in de verschillende wijken van Assen aandacht voor dit evenement.

In samenwerking met onder meer de Asser Uitdaging, Rabobank, Van der Valk en Mijn Buurt Assen hebben Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) en Vaart Welzijn verschillende activiteiten voor de deelnemers georganiseerd in deze week.

Op maandag 1 oktober wordt de week feestelijk geopend door oud-wereldkampioen schaatsen Renate Groenewold en burgemeester Marco Out. Dat gebeurt om 14.00 uur in de Peelerhof aan de Walakker.

Flyers

Kijk voor het activiteitenoverzicht op de Facebookpagina van Vaart Welzijn of zoek telefonisch contact met Vaart Welzijn op het nummer 088–030 5160. Daarnaast zijn er flyers met het activiteitenoverzicht te vinden in de buurtcentra of in de huisartsenpraktijken. Ook zijn er flyers te verkrijgen via het MBvO op de bekende locaties waar de lessen worden gegeven.