GozeroProcent The Party Summer Edition in De Bonte Wever

Gepubliceerd:
Assen – In De Bonte Wever in Assen staat op vrijdag 15 juni weer het grootste alcoholvrije feest van Noord Nederland voor tieners van 12 tot en met 17 jaar op het programma: GozeroProcent.
vorige
  • Aryan Parsa - © Eigen foto
    Aryan Parsa - © Eigen foto
volgende

De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn in samenwerking met het GozeroProcent team, een groep van 25 jonge vrijwilligers uit Assen.

Ouders ingelicht

Op het feest wordt geen alcohol geschonken, jongeren die van te voren indrinken zijn niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcoholtesten gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn, worden ouders hier over ingelicht.

Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zoals DJ Brent, DJ RemQ en rapper Youngvos zij er onder meer shows van DJ Aryan Parsa, talent van ‘Topper Gezocht’ Esmee Smit en rapper Sevin Alias. Tussendoor draaien verschillende DJ’s zoals Danny da Costa samen met MC Wes-L.

Kaarten

GozeroProcent is van 20.00 tot 0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), entree 9 euro. in de voorverkoop, die plaatsvindt bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende scholen in het voortgezet onderwijs in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via www.debontewever.nl.

Vrijdag 15 juni kosten de kaarten aan de deur  12,50 euro. Het feest biedt plek aan 2000 bezoekers, dus koop de kaarten op tijd. Vol = vol. Meer informatie over GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie etc. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl