Klassiekers U2 en Snow Patrol in De Bonte Wever

Gepubliceerd:
Assen – Liefhebbers van de muziek van U2 kunnen op zaterdag 26 mei terecht in De Bonte Wever, als ‘The World's Greatest Tribute to U2: L.A.Vation!’ optreedt.
vorige
  • © Aangeleverde foto
    © Aangeleverde foto
volgende

L.A.Vation is afkomstig uit Los Angeles en de naam is uiteraard gelinkt aan de U2-hit ‘Elevation’, de derde single van het U2’s album ‘All That You Can Leave Behind’.

L.A.Vation brengt een show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor ‘de vier uit Dublin’. Een show met alleen maar grote hits, maar dat kan ook haast niet anders want wat U2 betreft zijn er alleen al 13 bestselleralbums verschenen met songs als New Year’s Day, With Or Without You, Beautiful Day, One en Vertigo.

Onder leiding van Jason Thiesen als Bono heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie. Samen met Bart Davis, die de gitaarpartijen van The Edge voor zijn rekening neemt, bassist John Classick en drummer Jorgen Ingmar Alofs benaderen zij U2 als geen andere coverband.

Snow Control

Daarnaast treedt Snow Control op, die alle hits van Snow Patrol voorbij laten komen. Dus de aanstekers kunnen de lucht in tijdens Chasing Cars, rocken met Hands Open, dansen op Just Say Yes en meezingen op Run.

Kaarten voor U2 L.A.Vation en Snow Control zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events of telefonisch via 0592-303777. Daarnaast zijn kaarten direct af te halen bij de receptie van De Bonte Wever. Kijk ook voor aanvangstijden en meer informatie op deze website.