Annine van der Meer vertelt over haar boek

Gepubliceerd:
Zeijen - Annine van der Meer vertelt op dinsdag 6 maart over haar boek 'Het sprookje van Vrouw Holle voor Mensen van NU'. De lezing vindt plaats tijdens een bijeenkomst van Stichting Innerlijk Besef in zalencentrum Hingstman in Zeijen.
vorige
  • Annine van der Meer - © Annine van der Meer
    Annine van der Meer - © Annine van der Meer
volgende

In dit nieuwe sprookjesboek wordt het sprookje van Vrouw Holle teruggebracht tot de essentie van de Oude Wijsheid, vertaald naar de beleving van mensen van nu. Grootmoeder Holle legt haar kleindochter Helle uit hoe van een loden hart een gouden hart te maken. In eenvoudige en poëtische taal geeft de wijze Vrouw Holle haar visie op de essentie van het leven, de dood en het leven na de dood. Helle brengt Holles levenslessen in de praktijk en wordt aan het eind van het boekje de nieuwe Holle die haar levenswijsheid aan komende generaties doorgeeft.

Stichting Innerlijk Besef heeft de primeur. Dit wordt Annine’s eerste lezing over dit nieuwe, 21e-eeuwse sprookje. De stichting houdt de lezing in samenwerking met Stichting PanSophia Noord. De lezing begint om 19.30 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie 0592-656610, info@innerlijk-besef.nl en de website www.innerlijk-besef.nl. De zaal gaat open om 18.45 uur. Reserveren is niet nodig.