Sunday Evening Blues Jam met Tee Ice

Gepubliceerd:
Assen - Op zondagavond 18 februari is er een Sunday Evening Blues Jam cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen.
vorige
  • ©
    ©
volgende

Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance houdt eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Deze maand is dat Tee Ice, een Drentse bluesmuzikant die wanneer hij niet op het podium staat als Tjaard Eisses door het leven gaat.

Blueslegende

Al jaren is hij frontman van de Drents Groningse formatie Tee Ice and the Nice Guys, die hun swingende repertoire uit het grote 'Real Chicago Style' songbook selecteert en covers van Jimmy Reed, Otis Rush, Elmore James en Willy Dixon volledig naar eigen hand weet te zetten. Zijn liefde voor het werk van Harry ‘Cuby’ Muskee steekt Eisses niet onder stoelen of banken en steevast bevat de songlist van Tee Ice een aantal zorgvuldig gekozen nummers van deze Drentse blueslegende.

Chicago

‘Having a good time’ heeft Tjaard Eisssen hoog in het vaandel staan en zo heeft ieder optreden van deze man dan ook een behoorlijk entertainment gehalte. Deze sympathieke en enthousiaste bluesmuzikant zal tijdens deze gratis toegankelijke sessie begeleid worden door de Greyhound Blues Band, deze avond aangevuld met saxofoniste Joni Fens, een combinatie die garant staat voor een avond authentieke Chicago blues.

Aanvang 19.00 uur in cafe de Dependance.